Audios

‘La Brúixola’ (Onda Cero Catalunya): Entrevista con Robert Calvo (11/12/20)

El viernes 11 de diciembre de 2020, tuve el lujo de charlar con Robert Calvo para el programa ‘La Brúixola’ de Onda Cero Catalunya. Fue una entrevista muy especial, donde hablamos de los entresijos de mi primer libro de poemas, ‘Anacronía’ (Valparaíso ediciones, 2020), 30 minutos de pura magia y emoción a flor de piel.

Página web de Onda Cero Mi canal de Youtube Mi Canal de ivoox

La página web de Onda Cero Catalunya redactó la noticia de la siguiente forma:

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Gerardo Rodríguez Salas escriu poemes al seu àngel de la guarda

Aquest home és professor universitari, però fa un temps es va llençar al món de la literatura. Ho va fer amb una història al voltant del llegat que han deixat les dones al llarg de la història a la seva terra, a Andalusia. Va buscar aquestes figures al món rural. Ara ens porta un poemari que li ha servit de catarsi personal.

En Gerardo Rodríguez Salas ens presenta ‘Anacronía’ (Valparaíso Ediciones). És un compendi de poemes dedicats al seu germà, que va morir en un accident de trànsit fa gairebé dues dècades. En Javi, el seu germà, és el fil conductor d’un viatge que transcorre entre Nova Zelanda i Granada, la terra on viu aquest escriptor. ‘Anacronía’ es una obra plena de dolor, però a la vegada plena d’amor i de llum. L’autor ha volgut compartir la seva història amb nosaltres i ha emocionat tothom.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s